Om Juhlsens julekalender

I Juhlsens online julekalender er et simpelt gameplay kombineret med fleksibel promovering - en formel, der ofte danner grundlag for flotte konverteringsrater hos vores kunder.

Konceptet er gennemtestet og populært hos både kunder og deltagere.

Quiz

Bag de 24 låger gemmer sig som oftest spørgsmål med et antal svarmuligheder samt et link til en side, hvor deltageren kan finde hjælp til at besvare spørgsmålet. Spørgsmål og svarmuligheder kan enten være i tekst eller spørgsmålet kan være i en video ligesom svarmulighederne kan være et valg mellem billeder eller grafikker.
Spørgsmålene bruges ofte til at informere deltagerne om virksomheden, brandet eller produkterne.

Præmier

Disse kan være kun hovedpræmier, som vindes gennem en lodtrækning - her er det forskellige antal lodder til lodtrækningen, som deltagerne vinder i det enkelte spil.
Det mest populære er en kombination af hovedpræmie(r) og mindre daglige præmier.
Hos Juhlsen har vi ikke erfaring for, at størrelsen på de enkelte præmier påvirker spillets succes, mens præmiemængde og opfattet vinderchance kan have en effekt.

Tak for svar-sider

Efter deltageren har svaret på dagens spørgsmål, mødes vedkommende af en (valgfri) tak for svar-side. Denne side kan med fordel tilpasses det enkelte spørgsmål og evt. også svaret samt den viden, man måtte have om deltageren. Herved bliver beskeden mere personlig. Her vælger man typisk også et eller flere links, som man ønsker, at deltageren skal klikke på.

Promotionsider

Enten efter dagens spørgsmål eller efter tak for svar-siden sendes deltageren videre til en række promotionsider, hvor brand, tilbud og produkter kan promoveres - og det har vist sig at være et hit. Se bare casen her:
Promotionsiderne alene betalte kampagnen

Vil du vide mere, så kontakt Juhlsen på info@juhlsen.com eller 21 37 25 85.


Læs om Juhlsens spilløsninger her